WordPress is veel meer is dan alleen een blogsysteem

Dacht jij ook dat WordPress alleen voor blogs is? Dat was vroeger zo. Nu al lang niet meer. Toch denken nog steeds veel mensen dat WordPress iets voor amateurs en hobbyisten is. Integendeel, WordPress is een volwaardig Content Management System (CMS). Miljoenen sites over de hele wereld gebruiken WordPress. Je kunt het gebruiken voor je website, webwinkel, ledensite, community, forum en natuurlijk ook nog steeds voor je blog.

WordPress als CMS

WordPress is mijn favoriete Content Management System (CMS). Voor alle websites die ik maak gebruik ik WordPress. Waarom WordPress? Het is Open Source software en er is een hele enthousiaste community.

  • Bij Open Source heeft iedereen toegang tot de basis code. Zo kun je met een WordPress website altijd wisselen van website bouwer.
  • De community zorgt er voor dat WordPress voortdurend verder wordt ontwikkeld en er steeds nieuwe mogelijkheden bij komen.

Nog niet overtuigd?

Om jou te laten zien dat WordPress veel meer is dan een blogsysteem heb ik een aantal voorbeelden verzameld van WordPress websites, die er beslist NIET als blogs uit zien.

Hier vind je sites met meerdere voorbeelden van non-blog WordPress websites:

Kijk je liever plaatjes:

En natuurlijk in mijn portfolio:

Vind jij nog andere voorbeelden van websites doe met WordPress zijn gebouwd? Stuur me een reactie, dan plaats ik ze ook op de lijst.

Deel dit:

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.