Website verbeteren

Heb je al een website, maar ben je er niet tevreden over? Of is je aanbod veranderd en past je website daar niet meer goed bij? Wij bekijken je website met een frisse en deskundige blik en geven je advies over wat je kunt verbeteren. Met ruim twintig jaar ervaring in vormgeving van drukwerk en websites zijn wij heel goed in het vinden van de meest effectieve vorm voor jouw boodschap. Hierbij hoort ook het stroomlijnen, onderverdelen of opnieuw structureren van de informatie op je website.

Voor we met elkaar in zee gaan adviseer ik een website scan.

Website scan

Je website wordt kritisch bekeken op de volgende onderdelen:

  1. De techniek van je website
  2. De gebruiksvriendelijkheid van je website
  3. De vindbaarheid van je website door zoekmachines
  4. De inhoud van je website
  5. De conversie van je website

Je ontvangt een rapport met advies voor verbetering van je website voor elk van de hierboven genoemde punten met een indicatie van de prijzen.

Een website scan kost € 195. Schakel je ons binnen 30 dagen in voor het verbeteren van je website dan krijg je direct € 195 korting.

Neem contact op voor een gesprek.

Slaagt jouw website voor Google’s mobielvriendelijke test?

Op 21 april 2015 kwam Google met een ingrijpende update die een enorme impact gaat hebben op de mobiele vindbaarheid van websites.

Wil je meer weten over deze update? En wil je weten welke stappen jij nu het beste kunt nemen om hiervan niet de dupe te worden?

Lees dan hier verder: Waarom je nu een mobielvriendelijke website moet hebben.

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.