Grafisch ontwerp

Alva Design verzorgt niet alleen de grafische vormgeving voor je website, maar ook voor je logo of huisstijl en je drukwerk zoals brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen.

Grafisch ontwerp is de vormgeving van een product, zoals de lay-out (indeling), de typografie (lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik en de illustraties en foto’s. Op basis van jouw wensen maken we een conceptontwerp, dat aan jou wordt gepresenteerd. Vervolgens werken we dit concept met behulp van professionele grafische software uit tot het eindproduct.
Bij de uitwerking van een opdracht houden wij onder andere rekening houden met jouw doelgroep, de door jou gestelde eisen, je financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp.

Daarnaast proberen wij bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijvoorbeeld een optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie) en extra functionaliteit toe te voegen door middel van de vorm (bijvoorbeeld het gebruik van kleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie). We geven je daarbij tevens adviezen om tot een optimaal eindproduct te komen, en bewaken ook de de technische verwerking (bijvoorbeeld het drukken) van het ontwerp, zodat het vormconcept in stand blijft.

Website ontwerp

Voor elke Maatwerk Website – de naam zegt het al – maken we een ontwerp op maat. We gebruiken geen standaard themes. Je website wordt dus altijd uniek en sluit zo perfect aan bij jouw organisatie en doelgroep.

Logo en huisstijl

Herkenbaarheid is belangrijk voor effectieve communicatie. Het is voor ons een uitdaging om je logo en huisstijl zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de sfeer van jouw bedrijf of project. Zo breng je altijd de juiste boodschap op de juiste manier aan de juiste mensen over.

Drukwerk

Naast het ontwerp van logo’s en huisstijlen, ontwerpen wij ook flyers, folders, brochures, affiches, t-shirts, billboards en nog veel meer. We streven hierbij naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud.

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.