Advies

Advies voor je bestaande website

Heb je al een website, maar ben je er niet tevreden over? Of is je aanbod veranderd en past je website daar niet meer goed bij? Wij bekijken je website met een frisse en deskundige blik en geven je advies over wat je kunt verbeteren. Met ruim twintig jaar ervaring in vormgeving van drukwerk en websites zijn wij heel goed in het vinden van de meest effectieve vorm voor jouw boodschap. Hierbij hoort ook het stroomlijnen, onderverdelen of opnieuw structureren van de informatie op je website.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachines (Google) zorgen nog steeds voor de meeste bezoekers op je website. Doe dus SEO voordat je iets publiceert. Het is de moeite echt waard. Het hoeft niet veel tijd, te kosten. Je kunt het zelf doen, of uitbesteden aan Alva Design.

Lees verder

WordPress hulp

Na oplevering is de website klaar en kun je met het content management systeem WordPress zelf pagina’s wijzigen, toevoegen of verwijderen en foto’s uploaden. Je kunt bij Alva Design altijd terecht voor hulp bij vragen en problemen of het toevoegen van nieuwe functies aan de website.

Lees verder

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.