Subnavigatie in WordPress

Sommige van mijn ontwerpen hebben in een van de zijbalken een submenu. Ik vind dit overzichtelijk: als je op een pagina bent kun je zien wat er nog meer in dit “level” staat. WordPress heeft hiervoor geen ingebouwde functie. Op zoek naar een plugin dus.

De plugin die me tot nu toe het best bevalt is Simple Section Navigation Widget.
Voordeel: Het menu vouwt automatisch uit en in. Je hoeft dus geen ingewikkelde css-regels hiervoor te schrijven.
Nadeel is dat deze plugin de paginavolgorde volgens het overzicht van de pagina’s aanhoudt. Dit moet je dus ook goed op volgorde houden. Genesis, dat ik tegenwoordig steeds vaker als framework gebruik, werkt met custom menu’s. Beetje dubbel werk dus.

Andere plugins die ik heb uitgeprobeerd:

Deel dit:

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.