Hoe voorkom je video’s van je concurrenten aan het eind van jouw Youtube video

Met WordPress is het heel eenvoudig om video in je pagina of bericht te  embedden. Hoe je dat doet leg ik uit in dit bericht: Video embedden in je website. Als een video is afgelopen komen er suggesties voor soortgelijke filmpjes (in miniaturen) in beeld. Vaak staan daar filmpjes van je concurrenten tussen en dat wil je natuurlijk liever niet. Hieronder lees je hoe je dit kunt voorkomen met een plugin.

youtube suggereert videos van concurrenten
Youtube suggereert aan het eind van een video filmpjes van concurrenten. Schermafbelding van Youtube

Plugin Hide YouTube Related Videos

Ik heb de plugin Hide YouTube Related Videos getest op deze pagina: werkt als een trein. Ook in combinatie met de plugin Responsive Video Embeds.

Plugin installeren

Wil je dat ik de plugin voor je installeer? Neem gerust even contact met me op.

Deel dit:

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.