Maak je eigen webwinkel

Goed nieuws voor wie zelfgemaakte producten, vintage items of creatieve materialen wil verkopen. Op Etsy zet je in no-time je eigen winkeltje op. Voor de kosten hoef je het niet te laten: per item dat je in je winkel plaatst betaal je $0,20 voor 4 maanden. Als je verkoopt is 5,5% van de prijs voor Etsy. En per betaling nog 3% + $0,25 per item.

Op de website van Etsy vind je allerlei tips voor het inrichten van je webwinkel. Etsy heeft uitgebreide stattistieken, dus je ziet in een oogopslag of er veel bezoekers komen in je winkel.

Ook voor kopers kan ik Etsy aanraden. Je vindt er prachtige en originele kadootjes. Kijk bijvoorbeeld eens in de Etsy-shop van mijn vriendin/collega Anna: Studio Kroko (etnisch en historisch geïnspireerde sieraden).

Heb je in Etsy een leuke shop gevonden, kijk dan eens in de “favourites” van die shop. Daar vind je items die deze shopeigenaar mooi vindt. Zo kom je van de ene shop in de andere en vind je verrassend mooie spullen. Ik vond zo tot mijn verbazing mooie digitale achtergrondpatronen, waarmee je je eigen kadopapier kunt afdrukken.

Je kunt bijvoorbeeld treasuries samenstellen rond een thema. Zo krijg je weer respons van de makers van de items die je in een treasury hebt gezet. Een voorbeeld van Studio Kroko: My cup of tea, een treasury over theekopjes.

Open nu je eigen webshop

Ga naar Etsy.com.

Hulp nodig?

Vind je het toch te ingewikkeld en heb je hulp nodig? Neem contact op. Ik kijk graag hoe ik je kan helpen bij het opzetten van jouw Etsy webshop. Het is veel te leuk om het niet te doen!

Deel dit:

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.