Referenties

“We zijn nog steeds blij met onze keus voor Alva Design. Vanwege het plezierige contact met Winy Schalke en omdat ze snel door had wat wij precies wilden. Het is Winy meer dan gelukt om te maken wat wij wilden!
Dat ze hierbij ook goed gebruik heeft weten te maken van ‘responsive design’ principes spreekt ons bijzonder aan omdat, met name onder ouderen, het gebruik van iPads en andere tablets populair is en (daardoor) het internet ook voor hen steeds toegankelijker wordt.
Een grote hulp bij het beheer van de website vormen de door Winy gemaakte gebruiksaanwijzing en de tips die ze regelmatig op haar website plaatst en natuurlijk de plezierige samenwerking met haar.
Om kort te gaan: Alva Design, een aanrader!”
Simon Zwart, secretaris LVGO en webmaster

“Ik heb sinds een week mijn eigen blog over Marketing, gemaakt door Alva Design. Goed samenwerken en elkaar aanvoelen is bij het maken van een blog of een website erg belangrijk. Met Winy ging dit vanzelfsprekend en soepel en zij is daarbij zeer motiverend. Ze gaf me steeds handige tips en zo heb ik veel van haar geleerd. Sinds dag 1 heb ik al visitors op mijn blog en ik word dus ook nog eens goed gevonden op Google. Dat is toch heel belangrijk. Je kunt zien dat Winy een ervaren webdesigner is, ze levert topkwaliteit.”
Ella Nooren

“Het enige dat ik Winy vertelde was dat ik zelf films, foto’s en tekstjes op de website wilde kunnen zetten zonder hoofdpijn te krijgen. Tot mijn grote verrassing was er binnen een week een eerste opzet. Daarmee was het voor mij nu ook een stuk makkelijker uit te leggen hoe ik de indeling wilde, met welke onderwerpen. Het viel me op dat Winy maar een paar woorden nodig had en goed bleek aan te voelen wat ik wilde. Nog geen drie weken later stond er geweldige website tot mijn beschikking die mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen had. Om mijn drempelvrees te verlichten aangaande het zelfstandig uploaden, heeft Winy er een heel gebruiksvriendelijke handleiding ‘voor dummies’ bij gemaakt zodat ik zonder problemen nu zelf teksten, foto’s en video’s kan uploaden. Dit is natuurlijk ook in haar voordeel want anders zou ze wekelijks lastig gevallen worden door mij 🙂 Welnu, de website sos4pets is sinds april 2011 online en dankzij deze website hebben er al een paar pups een nieuw baasje gevonden. Winy, ik heb je al heel vaak bedankt maar doe het graag nog een keer en ook namens alle viervoeters.
Eric Jaspers

“Met grote tevredenheid kijk ik terug op het ontstaan van mijn website. Ik benaderde Winy met een pakketje wensen, foto’s en ideeen en zij stuurde al snel een eerste opzet. De communicatie verliep goed en het ontwerpproces daardoor voorspoedig. Winy bleef flexibel en haalde het beste uit mijn voorstellen. Ze maakte voor mij een site die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het werd dankzij haar een frisse, heldere etalage voor mijn beelden.”
Fred Geven, beeldhouwer

“Ik werk graag met Winy Schalke van Alva Design. Ze heeft een bijzonder professionele en prettige aanpak! En ze heeft voor mij een mooie overzichtelijke website gemaakt en vervolgens heeft ze me heel goed uitgelegd hoe ik die zelf verder kan bijhouden en bijwerken. Ik kan iedereen aanraden met haar in zee te gaan voor een website.”
Jeanneke Den Boer

“Mijn samenwerking met Winy Schalke dateert al van onze tijd op de kunstacademie. Winy is een erg betrouwbare en plezierige samenwerkingspartner. Winy maakt zeer gebruiksvriendelijke en heldere websites die goed in elkaar zitten. Dit combineert goed met haar sobere en aantrekkelijke ontwerpen. We vullen elkaar daarmee op ontwerpgebied heel goed aan. We werken graag samen aan grotere opdrachten, zoals bijvoorbeeld het IJburg College in Amsterdam,  waarbij Winy meestal de websites voor haar rekening neemt en ik het drukwerk. Zo hebben we al enkele grotere huisstijlen samen ontwikkeld en daarin zijn we een goed team en is Winy erg stimulerend en enthousiast.”
Karen Folkertsma

“Ik ken Winy ruim 20 jaar. Als medestudent, als collega bij de Universteit Utrecht en als samenwerkend zelfstandige. Het was altijd tot groot genoegen. Winy’s manier van werken is als het werk zelf: helder, intelligent, pretting en toegankelijk, tijdloos én state of the art. What you see is what you get: klasse en kwaliteit!”
Anna Smits

 

 

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.