Welke browser gebruik jij?

Als iets niet goed werkt in je website kan dat weleens aan je browser liggen. Als webdesigner vraag ik dan ook wel eens aan mijn klanten: “Met welke browser bekijk je de website?” De meeste mensen weten wel welke browser ze gebruiken om websites te bekijken. Maar dan wil ik vaak ook nog weten welke versie van die browser je gebruikt. Dan wordt het al moeilijker. Elke browser heeft wel een verborgen knopje om het versienummer te zien, maar dat zit bij elke browser ergens anders.

Handige tool

Een browser is een programma op je computer. Hiermee kun je webpagina’s bezoeken en webapps gebruiken. Nu is er een handige tool waarmee je eenvoudig en snel kunt zien welke browser je gebruikt én welke versie. Surf naar Welke browser gebruik ik? en je weet het meteen.

Deel dit:

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.