LVGO website

De nieuwe website – homepage

De website: www.lvgo.nl.

Features

Maatwerk website, logo, interactieve vragenlijst, custom post types, Gutenberg, apart ontwerp van de homepagina, blog/nieuws, contact‑formulier, aanmeldformulieren, herbouw van bestaande website in WordPress, maatwerk handleiding, Mailchimp nieuwsbrief.

Na een eerste ontmoeting in Amsterdam heeft Winy ons geholpen in relatief korte tijd onze website totaal te moderniseren. Dat verliep in alle opzichten heel prettig: goede samenwerking en service, nuttige feedback op onze input, een heldere handleiding en een snel antwoord op onze tussentijdse vragen. De persoonlijke betrokkenheid van Winy was van grote toegevoegde waarde. Het resultaat is een overzichtelijke site met veel informatie, de mogelijkheid tot interactie met onze leden en een directe koppeling met de eveneens vernieuwde nieuwsbrief. Hier kunnen we samen trots op zijn!

Ellie Tap
LVGO
Logo oud

Logo nieuw
Nieuwe, frisse kleuren voor de website

Restyling van de website www.lvgo.nl uit 2012.

Website oud

Website nieuw

Bij de totstandkoming van de geheel vernieuwde website en nieuwsbrief van de LVGO, voorjaar 2020, heb ik heel plezierig met Winy als webdesigner samengewerkt. Winy denkt graag mee: Wat moet de website uitstralen en over welke functionaliteiten moet deze beschikken? Welke oplossingen passen bij de werkwijze van de webredactie en hoe houden we dat binnen de begroting en planning? Ook het LVGO-logo transformeerde Winy weer naar fris en modern. Resultaat: een aantrekkelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Wij kunnen weer even voort. 🙂

Yolanda Stil
LVGO

Database van woongemeenschappen

De website bevat een schat aan informatie over woongemeenschappen voor ouderen in Nederland. Bezoekers kunnen naar woongemeenschappen zoeken op woonplaats of op de kaart.

Woongemeenschap zoeken op de kaart

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.