Annet Huizing website

Voor Annet Huizing maakte Alva Design in 2018 een aangepaste website, omdat Annet’s focus nu boeken schrijven is in plaats van teksten schrijven voor kinderen. Daarom wilde Annet de URL (het website adres) van haar website veranderen. Olifantenstapelen.nl werd annethuizing.nl. Natuurlijk zorgde Alva Design ervoor bezoekers die nog het oude adres intypen of verkeer van zoekmachines naar de nieuwe URL worden geleid. Zo mist Annet geen bezoekers.

De website: www.annethuizing.nl

We hadden een overleg voor een update van mijn site. Twee weken later was de klus geklaard. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Winy: ze komt met een heldere en gedetailleerde offerte, er zijn nooit rare verrassingen achteraf. Ze houdt je op de hoogte van de vorderingen, denkt met je mee, geeft duidelijke instructies en is enorm secuur. Geen losse eindjes aan het eind. Alva Design is een echt PPP-bedrijf: persoonlijk, prettig en professioneel.

Annet Huizing

De oorspronkelijke website maakte ik in 2011. In 2014 maakte ik deze website responsive. Dat was meteen een goede gelegenheid voor allerlei andere verbeteringen, op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, typografie en leesbaarheid. Hieronder de website zoals deze in 2014 was.

Features

  • op maat gemaakt childtheme voor het Genesis Framework
  • responsive design
  • illustraties van Margot Westermann
  • veel aandacht voor details en typografie

Hieronder een schermafbeelding van de in 2011 gemaakte website, die nog niet responsive was. Dat betekende veel zoomen en scrollen op de smartphone.

Winy heeft mijn website www.olifantenstapelen.nl responsive gemaakt. Highly responsive mag ik wel zeggen. Mijn blogs en andere pagina’s zijn nu erg goed leesbaar op smartphones en tablets. Het oorspronkelijke ontwerp is verbeterd qua typografie, en er zit nu een geavanceerd plug-in op voor SEO. Ik ben nogal van de details en Winy is dat gelukkig ook. Mijn website ziet er weer pico bello uit!

Annet Huizing

Kan ik je helpen bij jouw project?

Mail of bel me voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.